اگر می خواهید بادمجان در بازار تهران را به طور کامل بپزید، مطمئن شوید که با چنگال سوراخ های کوچک زیادی روی پوست ایجاد کرده اید. این به عبور و خروج بخار کمک می کند.
بعد از پخت، چاقو را از بادمجان رد کنید. اگر به راحتی رد شود، آماده خوردن است.
بادمجان یک مکمل سالم برای رژیم غذایی روزانه شماست و می توانید غذاهای زیادی با آن تهیه کنید. در قسمت زیر چند دستور پخت را قرار داده ایم.
1. بادمجان پخته ترد 2 پوند بادمجان کوچک تا متوسط روغن زیتون، برای ورقه های پخت
2 عدد تخم مرغ بزرگ هر کدام 1/2 قاشق چایخوری نمک کوشر و فلفل تازه آسیاب شده 3/4 فنجان پنیر پارمزان ریز رنده شده
1 قاشق چایخوری چاشنی خشک ایتالیایی 3/4 فنجان آرد سوخاری پانکو ساده سس مارینارا برای غوطه وری (اختیاری)
فر را از قبل با دمای 375 درجه گرم کنید. سینی فر را با روغن بپوشانید. کنار بگذارید. تخم مرغ ها و یک قاشق غذاخوری آب را در یک کاسه کم عمق هم بزنید.
پنکو یا پودر برنج چکس، پارمزان، ادویه ایتالیایی، نمک و فلفل را در ظرف دیگری مخلوط کنید. بادمجان ها را به صورت گرد ضخیم برش دهید.
برش های بادمجان را در مخلوط تخم مرغ آغشته کنید و اجازه دهید مازاد آن از بین برود.
برش های آغشته شده را در مخلوط پارمزان آغشته کنید و به آرامی فشار دهید تا به خوبی پوشش داده شود. برش های روکش شده را به ورقه پخت منتقل کنید.
تا زمانی که کف آن قهوه ای طلایی شود، به مدت 17-20 دقیقه بپزید. برش ها را برگردانید و پخت را ادامه دهید تا طرف دیگر کمی قهوه ای شود اما حدود 10 دقیقه دیگر کمی سفت شود.
آن را از فر خارج کرده و به همین شکل یا با یک سس مارینارا برای غوطه ور شدن سرو کنید.